مديرستاد شهرسالم يزد: پس از ده ماه مداخله‌دربافت قديم شاهدحركتهاي بسيارموثرهستيم اصلاح شيوه زندگي مردم ازبرنامه هاي آتي ستاداست

مديرستاد شهرسالم يزدگفت: پس ازده ماه مداخله ستاد دربافت قديم؛ درحال حاضرشاهد حركتهاي بسيارقوي و موثربا حضورسيستمهاي دولتي و معتمدين محله هستيم.

به گزارش واحد تامين خبر يزدفردا "حسين صالحيان در گفتگو با (ايسنا-اظهارداشت: 33 محله و معتمدين آن دربافت تاريخي شهر يزد شناسايي شد و درحال حاضر شاهد حركتهاي رو به رشدي براي حل مشكلات منطقه مي‌باشيم.

وي افزود: سالهاي سال سازمانها و ارگانهاي مختلفي از جمله ميراث و گردشگري، ‌شهرداري ناحيه تاريخي و... در بافت تاريخي شهر فعاليت داشته‌اند؛ اما حضور و مداخله ستاد شهرسالم باعث شد؛ سيستمهاي دولتي ديگر، معتمدين محله و مردم به اين قسمت از شهر توجه بيشتري كنند.

وي با اشاره به برگزاري جلسات متعدد دربافت قديم شهر و در محلات مختلف آن بيان داشت: ازابتداي سال 85 هر ماهه جلساتي با حضور فرماندار با عنوان رئيس شوراي ستاد با تنفيذ اختياراستاندار و همچنين مسئولين مرتبط با مشكلات آن محله و معتمدين كليه محلات در مسجد محله تشكيل مي‌شود و مشكلات محل از زبان مردم اما به صورت كارشناسانه و بررسي شده، مطرح مي‌شود.

صالحيان با تاكيد براين مطلب كه فعاليت ستاد شهر سالم تسريع و تسهيل در حل مشكلات مردم و محله است،گفت: هنگاميكه مسئولين با مشكلات مردم روبرو مي‌شوند؛عكس‌العملهاي مختلفي دارند، بعضي از مسئولين حل مشكل را در دستوركار، بعضي در برنامه سال آتي و بعضي دراجراي و حل آن مشكل سرعت مي‌بخشند.

وي افزود:‌ اولين جلسه مداخله ستاد در بافت تاريخي در محله چهارمنار بوده است و پس از آن در محله‌هاي فهادان، پنبه‌كاران و بازار يزد نيزجلسات مختلفي تشكيل و به مشكلات مردم رسيدگي شده است.

صالحيان پايلوت ستاد شهر سالم را در اولين اقدام خود منطقه آزادشهرعنوان كرد و افزود: اين ستاد با توجه به اينكه آزادشهر محلي تازه تاسيس با ساختار جمعيتي مختلف بود، سه سال در آنجا مستقر بود و توانست در زمينه حل بسياري از مشكلات اين منطقه اقدامات موثري انجام دهد.

وي از جمله اين اقدامات را ايجاد پاسگاه نيروي انتظامي، ايجاد پارك، ساماندهي آسفالت، بهداشت مدارس، احداث ساختمان بهزيستي و غيره عنوان كرد.

وي با بيان اين مطلب كه ستاد به مدت دو سال تعطيل بود و كار مجدد خود را از سال 81 آغاز نمود، اذعان داشت: ازآغاز مجدد، ستاد شهر سالم با حضوردرمنطقه حاشيه نشين حسن‌آباد مشير با توجه به اينكه مردم اين منطقه مردمي متدين مي‌باشند و با توجه به تاثيرات حاشيه‌ نشيني در شهرداراي مشكلات متعدد بودند؛ سعي در تسريع و تسهيل حل مشكلات اين منطقه و مردم آن پرداخت.

صالحيان ادامه داد:هرچند درابتدا مردم اين منطقه به ستاد اجازه مداخله نمي‌دادند؛ اما با برگزاري جلسات متعدد با خانمهاي خانه‌دار و حضور تدريجي آقايان در آن جلسات بالاخره نمايندگان و معتمدين محل شامل 3 مرد و 2 زن انتخاب شدند و آنگاه مسائل و مشكلات منطقه بسيار سريع تر از گذشته حل شد.

وي ادامه داد: ‌مشكلات منطقه بيش از 26 مورد و در 5 فاز مطرح و اصلي‌ترين مشكلات آن نبود فاضلاب، نبود امنيت، شيوع اعتياد، وجود تقاطع خطرناك الكترود و نداشتن گازشهري عنوان شد و با دخالت ستاد شهر سالم بسياري از اين مشكلات به طور كامل رفع گرديد.

حسين صالحيان تصريح كرد: يكي از زيباترين و بزرگترين اقدامات درمنطقه حسن‌آباد مشيراحداث مجتمع بزرگ و مجهز آموزش حضرت مهدي (عج) در دورترين نقطه‌ي شهر و حاشيه شهر مي‌باشد.

وي با بيان اين مطلب كه ستاد شهر سالم با دو هدف همكاري بين بخشي و مشاركت مردمي در جهت هماهنگي بين سيستمهاي دولتي و مداخله مردم در امور خود و ايجاد تعامل بين مردم و سيستمهاي دولتي است؛ گفت: اتصال مردم و دولت و پل ارتباطي بين اين دو بودن، بسيارسخت است؛ اما اعتقادات و مذهب مردم ما كار تعامل را آسانتر كرده است.

وي افزود: ستاد شهر سالم به هدف حلاجي و بررسي همه ابعاد سلامت در شهر ايجاد شد و عمر تشكيل آن در دنيا به حدود 25 سال مي‌رسد و اين درحالي است كه تا سال 2000 ، 2300 شهر داراي اين ستاد بوده‌اند و بعد از گذشت 6 سال تعداد شهرهاي داراي ستاد شهر سالم به 4000 رسيده است.

وي وظيفه اصلي ستاد را ارتقاء همه ابعاد سلامت در جامعه دانست.

حسين صاليان از همكاري بسيار خوب استاندار، فرماندار، شهردار و بعضي از اعضاي شوراي شهر با اين ستاد تشكركرد.

مدير ستاد شهرسالم يزد در پايان برنامه‌هاي آتي اين ستاد را اصلاح شيوه زندگي مردم يزد با كاري كارشناسانه اما عاميانه و همچنين برگزاري جشنواره سلامت به عنوان دومين استان برگزار كننده بعد از تهران عنوان كرد.

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا